Nyheder
imported

Rutsjebanen Saven er Europas bedste

Pris og hæder til Fårup Sommerlands nyeste attraktion

Tekst og foto: Presse

Forlystelsen Saven i Fårup Sommerland er netop blevet kåret som den bedste nye rutsjebane i Europa ved den internationale prisuddeling Park World Excellence Awards 2020.

Ny dimension
Saven vandt 1. præmien i kategorien ”Best Roller Coaster – Limited Budget”, som blandt andet indebærer, at kreativiteten i konstruktionen har skubbet grænserne for forlystelser, og at rutsjebanens design er unikt i forhold til andre forlystelser.
– Vi er naturligvis meget stolte og glade for prisen. Det har hele tiden været vigtigt for os at skabe en forlystelse, som appellerer bredt til vores gæster og tilbyder en ny dimension til vores i forvejen store oplevelsestilbud til hele familien, fortæller Niels Jørgen Jensen, der er adm. direktør i Fårup Sommerland.

Stor investering
Saven er parkens største investering i flere år.
Den er 24 meter høj og den eneste rutsjebane i Danmark, der både kører forlæns og baglæns.
På trods af rutsjebanens rekordhøjde er det muligt for næsten hele familien at være med, da børn kun skal være 95 cm. høje for at prøve forlystelsen.

Opbakning til kommende sæson
Kåringen sætter punktum for et ekstraordinært år for Fårup Sommerland, som trods omstændighederne oplever stor opbakning fra nordjyderne i disse dage. Indtil videre har forlystelsesparken nemlig oplevet en stigning i salget af sæsonkort til 2021, hvor især nordjyderne er velrepræsenterede.
– Vi er taknemmelige for den store lokale opbakning i disse tider. Det har på mange måder været et ekstraordinært år, men vi glæder os over at det tyder på at de nordjyske familier for alvor er klar til at komme ud og hygge sig i 2021, siger Niels Jørgen Jensen og tilføjer, at de som vanligt oplever en yderligere stigning i salget af sæsonkort i løbet af december inden den årlige prisstigning den 1. januar.

Nyhed i 2021
I 2021 venter der gæsterne en spændende nyhed i parken, som især familiens yngste kan se frem til. Her præsenterer Fårup Sommerland nemlig en ny bilbane, som kan prøves af børn fra helt ned til 0 år.
Bilbanen bliver placeret i nærheden af børnetivoli og den prisvindende Saven i hyggelige skovomgivelser.

Hotel Fårup
Også Hotel Fårup, der i år har oplevet flere overnatninger end nogensinde før, melder om fremgang i bookinger for 2021.
– Der er virkelig fart på bookingerne til sommeren 2021 lige nu. I øjeblikket har vi booket over end 200 procent mere end sidste år på samme tidspunkt. Og her er det gæster fra hele landet som booker ophold, så vi er bestemt optimistiske omkring turismen i Nordjylland næste år, siger Niels Jørgen Jensen.

Læs om fantastiske oplevelser og events