Aabybro

S skal have ny borgmesterkandidat

To kandidater vil være Jens Chr. Goldings afløser

– Jens Chr. Golding har besluttet at stoppe som gruppeformand og borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Jammerbugt Kommune.

Holder urafstemning
Og på en ekstra generalforsamling tirsdag aften 21. januar meldte både Diana Aarestrup og Per Halsboe-Larsen deres kandidatur til posten.

Derfor holder Socialdemokratiet i Jammerbugt nu en elektronisk urafstemning, hvor medlemmerne skal pege på deres kandidat.

Per Halsboe-Larsen
Per Halsboe-Larsen har været medlem af kommunalbestyrelser siden 1994, først i Fjerritslev og siden Jammerbugt.
– Jeg stiller op, fordi jeg har lyst og mener, jeg kan løfte opgaven. Men det er kedeligt, vi mister en god gruppeformand i Jens Chr. Golding, siger Per Halsboe-Larsen, der blandt andet sidder i økonomiudvalget.
Han blev i august 2018 pensioneret fra en stilling som lektor på Fjerritslev Gymnasium.

Diana Aarestrup
Diana Aarestrup har siddet seks år i kommunalbestyrelsen.
– Jeg er ved at have nogle år på bagen i politik og sidder med i økonomiudvalget og er derfor med ved kernen i beslutningerne, siger Diana Aarestrup.
– Jeg har nu erfaringen, ambitionerne og visionerne til at stille op som gruppeformand og borgermesterkandidat, og det passer også med familielivet og opbakningen fra det politiske bagland.
– Jeg er blevet opfordret til at stille op også af personer, som ikke er medlem af Socialdemokratiet, men som ville overveje at melde sig ind, hvis jeg stillede op, siger Diana Aarestrup, som på 12. år er ledende sundhedsplejerske i kommunen. 

Næste kommunalvalg er 16. november 2021.

Læs om fantastiske oplevelser og events