Brovst

Så er Brovst Bageri klar til at åbne

Helle Simonsen bag bagerier i både Brovst og Pandrup

– Mandag 16. marts klokken 08.30 åbner Brovst Bageri og Cafe i Jernbanegade, og dermed har byen atter et bageri i en tid, hvor faget ellers har det svært, og nye åbninger er en sjældenhed.
Det er indehaveren af Pandrup Bageri, Helle Simonsen, der er gået sammen med sønnen Sebastian og svigerdatteren Amalie om at åbne i Brovst.

Positive forventninger
Det var planen, at børnehavebørn skulle være med til at markere åbningen og var inviteret på chokoladeboller, men den ide måtte droppes som følge af COVID-19.
– Måske finder vi på noget andet. Sikkert er det, at vi har masser af gode tilbud, siger Helle Simonsen.
Hun er optimist på sin nye butiks vegne.

Bageren har også et cafemiljø. Fra venstre Amalie, Helle og Sebastian. Foto: Vores Jammerbugt

Bestil din madpakke
– Brovst er næsten lige så stor som Pandrup, og hvis vi kan have en bager i Pandrup, hvorfor så ikke i Brovst? Her går det heldigvis også den rigtige vej igen med åbningen af flere butikker, fortæller hun, ligesom en ældre bygning i Jernbanegade snart bliver revet ned og erstattet en nye erhverv og lejeboliger.
– Desuden har vores forretning i Jernbanegade en central placering, så jeg tror, der kommer flere turister her forbi, siger Helle Simonsen.
Bageriet udmærker sig også ved at tilbyde frisklavede sandwich og frokostpakker. Man kan dagen før nemlig bestille en madpakke med sandwich, frugt, skolerugbrød og vand.

Lokale Sara ansat
Helle Simonsen har ansat en lokal pige til at stå i butikken, og det er Sara Sørensen. Men også andre piger er ansat i nogle timer, ligesom svigerdatter, Femke, vil hjælpe til efter arbejdstid.
Desuden vil den anden svigerdatter, Amalie Pedersen, stå for kagerne i både Brovst og Pandrup, mens bageriet i Pandrup vil levere bagværk og kager til butikken i Brovst.
Dog bliver der også bagt i stenovnen i Brovst, ligesom der vil være koldt hævet brød.

Helle Simonsen åbnede bageriet i Pandrup i 2018. Foto: Vores Jammerbugt

Startede i Pandrup i 2018
Helle Simonsen overtog bageriet i Pandrup i oktober 2018 efter en periode, hvor butikken havde været lukket. Siden har hun bygget bageriet op til at være en veldrevet forretning.

Læs om fantastiske oplevelser og events