Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Set & sket: De gav den gas

Sommerkoncerter 2018: Gas-Bi-Dua gæstede endnu et fyldt torv i Blokhus torsdag d. 2. august.

Gas-Bi-Dua

Også de frivillige gav den gas bag baren. Her ses fra venstre: Berit Bøjstrup, Novasol/Dansommer og formand for Erhvervsforeningen Destination Blokhus, Mie Møller fra VisitJammerbugten og Else Adzersen Team Frivillig Blokhus. 

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

– Vi er fuldstændig beæret over, hvor mange gæster der torsdag efter torsdag besøger vores sommerkoncerter på Torvet i Blokhus, siger Jannie Ratke fra VisitJammerbugten, der er medarrangør på de populære koncerter og fortsætter: – Rigtig mange danskere, og overraskende mange nordmænd, har et forhold til Gasolin og Shu-Bi-Dua. De sang med på alle de store hits – og det var en stor oplevelse at overvære hele Torvet i fællessang, udtaler Jannie Ratke.

Gas-Bi-Dua består af de fire friske fyre Karsten Gregers Lund, Rolf Skinbjerg, Morten Knudsen og Brian Lynge, som alle er drevet af en fælles kærlighed til Gasolin og Shu-Bi-Dua. I takt med at deres teenagesår fløj afsted blev deres kassettebåndssamling med hits som ”Rabalderstræde”, ”Stærk Tobak”, ”Langebro” og ”Folkevognen” større og større. I torsdags stod de på scenekanten som en hyldest til deres ungdomshelte og leverede de store hits, som de har kendt og elsket, siden de sad på teenageværelset i deres islandske trøjer.

Øl, øl og mere øl

Hver torsdag i forbindelse med koncerterne har Erhvervsforeningen sørget for barer, fordelt på Torvet – drevet af de frivillige. – Jeg vil gerne takke publikum for at være så velvillige til at støtte i baren. Det er bl.a. også overskuddet fra barerne der sikrer, at vi også næste år kan afholde de her populære og gratis koncerter, afslutter Jannie Ratke.

Læs om fantastiske oplevelser og events