Nyheder
imported

Skulpturparken takker for en kanon sæson

Med et besøgstal på godt og vel 50.000 gæster er indehaver John Andersen generelt rigtig godt tilfreds med resultatet for 2016. Skulpturerne pakkes nu ned for vinteren og forberedelserne til 2017 er allerede i fuld gang.

Med et besøgstal på godt og vel 50.000 gæster er indehaver John Andersen generelt rigtig godt tilfreds med resultatet for 2016. Skulpturerne i den 20.000 m2 store skulpturpark pakkes nu ned for vinteren og forberedelserne til 2017 er allerede i fuld gang.

Mellem sæson 2015 og 2016 blev Skulpturparken i Blokhus bygget om for mere end 3 millioner kroner – og de mange ændringer i Parken har båret frugt.

– Vi har igen i år oplevet en stor søgning – fra især danskere, nordmænd og tyskere – særligt rejsegrupper med små børn, men også fra par der rejser uden børn samt seniorer fra udlandet. Desuden har det været tydeligt, at vores godt 50.000 gæster også har spenderet mere nydelsestid i parken og det er ganske tilfredsstillende, siger indehaver, John Andersen.

En veletableret attraktion

Da Blokhus Sandskulptur Festival åbnede for fjerde år i træk i starten af maj, tegnede der sig hurtigt et billede af den bedst besøgte sæson nogensinde, men da hovedsæsonen ramte destinationen, kom regnen også, og det har haft en mindre betydning for Skulpturparken. – Selvom, at vi har haft vores 2. bedste sæson nogensinde, ville det da have været fantastisk, om vi havde haft lidt mere ”sand-vejr”. Jeg synes dog, at vi som attraktion for alvor er kommet på landkortet, og Skulpturparken har vist sig som en veletableret og stor attraktion, og der er generelt grund til at være stolt over resultaterne, forklarer John Andersen der allerede nu er i fuld gang med at planlægge 2017.

Smugkig på 2017

Parken har netop haft sin fjerde sæson hvorfor det igen er tid til at udvikle på nye tiltag og temaer. – I år oplevede vi endnu flere familier med børn og endnu flere par der besøgte Skulpturparken. Det bekræfter os i, at næste års nyheder supplerer de sidste års store investeringer rigtig godt – og at vores fokus på at udvikle parken med nye, store tematiserede oplevelser for hele familien rammer rigtigt ind i børnefamiliernes ønsker. Vi har derfor besluttet – gennem masser af brugerundersøgelser på Facebook og i Skulpturparken, at næste års tema for de nye skulpturer skal være ”MAGISKE EVENTYR”.

– Så I kan godt glæde jer til et endnu mere betagende og kunstnerisk smukkere syn med flere nye oplevelser, skulpturer og events, når vi genåbner Skulpturparken Blokhus i maj måned 2017 afslutter indehaver, John Andersen.

Fakta:

Skulpturparken Blokhuse bliver i 2017 igen fyldt med fantastiske skulpturer i materialer som f.eks. sand, træ, jern, metal, sten, granit og bronze samt vidunderlige sansehaver. Den officielle åbningsindvielse er planlagt til lørdag d. 13. maj 2017. Men, publikum vil også få mulighed for at se de internationale sandkunstnere i arbejde med skulpturerne allerede fra og med lørdag den 6. maj og fremefter. 

Læs om fantastiske oplevelser og events