Nyheder
imported

Tøsedrengene og Ray Dee Ohh er på “spil” igen

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen er tilbage med alle de kendte sange på Kulturhuset Blokhus d. 21. september – når Spillestedet igen inviterer til musikalsk hygge.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Igennem sidste 35 år har sangene fra Tøsedrengene, Ray Dee Ohh og Anne Dorte Michelsen lagt Danmark ned. Flere generationer har sunget med på hits som ’Sig du kan li’ mig’, ’Ud under åben himmel’ og ’Indianer’ – skarptskårne popsange, som står distancen og stadig taler direkte til hjertet.

De begejstrer publikum

For et par år siden gik Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen sammen om at spille en række koncerter med Tøsedrengenes største hits. Publikum var mere end begejstrede – endelig kunne alle de elskede evergreens opleves live igen med bandets to energiske frontfigurer på scenen.

Siden har Anne Dorte og Maria holdt samarbejdet ved lige og spillet for fulde huse på festivaler, til byfester og på spillesteder rundt i hele landet. Nu vender de to sangerinder tilbage i en ny, stærk konstellation. Bag sig har det forrygende hold sammensat af nogle af landets bedste og mest engagerede musikere under ledelse af Mads Michelsen – velspillende som altid. Udover Tøsedrengenes repertoire har Maria og Anne Dorte nu valgt at synge alle deres største og lyslevende hits fra de sidste fire årtier, samt en række nyskrevne sange, som rammer lige her og nu.

Anne Dorte og Maria lover et medrivende show på Kulturhuset d. 21. september, hvor begejstringen fra for længst svundne 80’er og 90’er-fester får lov at blande sig med eftertænksomhed og sangglæde.

Læs om fantastiske oplevelser og events