Nyheder
imported

Trompetist og organist spiller kirken op

Stor oplevelse i vente med Dorthe Zielke og Søren Johannsen

Stor oplevelse i vente med Dorthe Zielke og Søren Johannsen

Mandag den 15. juli er der glædeligt gensyn i Hune Kirke når Dorthe Zielke og Søren Johannsen giver klassisk koncert.

Dorthe Zielke er uddannet med diplomeksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun valgte allerede som 4-årig trompeten som sit instrument. Hun har rejst verden rundt og har modtaget undervisning i New York, Chicago, Berlin og Oslo af verdenskendte trompetister og messingblæser-pædagoger, hvortil hun modtog flere studielegater.

Dorthe har gjort det at spille i kirker til sit speciale og får ros for sin klang, musikalitet og evne til at tilpasse sig de forskellige kirkerum. Sammen med Søren Johannsen har hun spillet adskillige kirkekoncerter og udgivet tre cd’er med musik for trompet og orgel. Den sidste udgivet i 2012 på pladeselskabet NAXOS.

Søren Johannsen tog organisteksamen i 1992 fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Året efter blev han optaget i solistklassen sammesteds og havde sin debutkoncert i Helligåndskirken, København i 1995. Siden 2007 er Søren Johannsen organist ved Christians Kirke i København.

Begge musikere er kendte i Hune Kirke, senest fra 2010 hvor Søren Johannsen over en uge opførte Bach's samlede orgelværk.

Koncerten starter kl. 19.30.

Læs om fantastiske oplevelser og events